Over DeValken.com
DeValken.com is de website van Sportvereniging De Valken, uit Hem/Venhuizen. Bij De Valken worden de sporten handbal en voetbal beoefend. 
 
Historie
In het seizoen '99-'00 ontstond het idee om een Valken 5-heldensite op te zetten. Amper ervaring met het bouwen van een pagina, maar het lukte toch om de site eind december '99 online te zetten. Niet dat er veel werkte en de site het bezoeken waard was, maar er was een Heldensite!

Naderhand lukte alles toch wat beter en de site kreeg in de zomer van 2000 een heel nieuw, professioneler uiterlijk. De verslagen van die site vind je nog steeds bij teams onder Valken 5. Ook het aantal bezoekers steeg aanzienlijk - maar nog niet genoeg. Vandaar dat besloten werd om een seizoen later over te gaan in een complete Valken-site. Na overleg met prominente dorpsgenoten omtrent het domein werd besloten om www.DeValken.com te claimen. Op dat moment veranderde er veel.

Dit is na de eerste DeValken.com versie 5, en vrij interactief. Verslaggevers kunnen online hun verslag intikken hetgeen een hoop werk scheelt. Ook zijn er samen met het nieuwe uiterlijk een hoop nieuwe onderdelen bij gekomen, waaronder natuurlijk DeValken.competitie. En wie weet wat er volgend jaar weer allemaal gaat gebeuren...

DeValken.com is altijd op zoek naar mensen die:

- Wedstrijden spelen of deze bezoeken en daarover een verslagje willen schrijven
- Wedstrijden bezoeken en hier digitale foto's van kunnen maken

Heb je interesse en wil je n van deze bovenstaande taken op je nemen of heb je nog andere ideen stuur dan even een e-mail naar: postmaster@DeValken.com.

Hem, 2000-2013

 
Technische gegevens
Minimale resolutie: 1024 x 768
Minimale kleuren: 16 bits
Browser: Microsoft Internet Explorer
Database: MySql en Access
Programmering: HTML, ASP en VB
Browser-versie: Internet Explorer Versie 4 of hoger
 
Defect
Zelfs op deze site kan het voorkomen dat een plaatje of een pagina niet werkt. Het kan ook gebeuren dat de pagina niet werkt doordat wij een foutje hebben gemaakt (bijv een 'dooie link'), mail dan: postmaster@DeValken.com. Ook bestaat de mogelijkheid dat (een gedeelte van) de site niet bereikbaar is, doordat dat de server eruit ligt. Hier kunnen wij echter niets aan doen. Als dit toch een keer gebeurt zullen we proberen dit bij de provider kenbaar te maken om het euvel zo snel mogelijk verholpen te laten worden.
 
Copyright
Het is toegestaan zonder voorafgaande toestemming foto's/plaatjes/teksten e.d. te kopiren. Bronvermelding wordt op prijs gesteld maar hoeft niet.