» Nieuws
< > 4-9-17 20:20 - Nieuw kantinerooster voor de zaterdag
 (Algemene mededeling)

Beste ouders,

Ook dit jaar hebben wij weer een kantinerooster in elkaar gezet, voor het bemannen van onze mooie kantine op de zaterdag. Wederom hebben wij ouders van de handbal en van de voetbal ingedeeld. De ochtenden start u altijd samen met iemand van de vaste kantineploeg, in de middagen staat altijd minstens iemand die al eens eerder kantinedienst heeft gehad. Zo proberen wij te voorkomen, dat u in “het diepe gegooid” wordt en dat er altijd ervaren ouders aanwezig zijn.

Wij willen u verzoeken goed op het rooster te kijken wanneer u ingedeeld staat, dit kan meerdere keren per seizoen zijn. De naam/namen van uw kind(eren) staan op het rooster vermeld.
Schrijft u het s.v.p. op uw kalender, zodat het geen verrassing is als u de mail ontvangt voorafgaande aan uw kantinedienst. Wij gaan er vanuit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dagen. Mocht het om wat voor reden ook die dag niet lukken voor u, dan willen wij u verzoeken zelf tijdig met iemand van het kantinerooster te ruilen, zodat er in ieder geval iemand zal zijn.

Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een mail met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Indien er wedstrijden worden afgelast, dan ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk een bericht.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine.

Vriendelijke groet,
Sandy van der Werff

- DeValken.com -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)