Nieuws
< > 21-9-17 21:38 - Valken 4 Door door Scoor
  (17-09) Valken 4 - KGB 7;  uitslag: 7-3

Voor de meest trouwe fans is het al geen nieuws meer, maar voor de trouwe lezer misschien wel! Valken 4 is door in de beker! Door wederom een zindere zege, deze maal op KGB 7. Hierbij het wedstrijdverslag.

Zondag 17 september 2017 zal nog lang bij staf en spelers van Valken 4 in het geheugen blijven hangen. Voor het tweede, ik herhaal, tweede jaar op rij weet dit heldenteam zich te plaatsen voor de volgende ronde in de beker. Vandaag waren zowel Loek als invalkeep Tom niet aanwezig, dus stond Bruno zijn eerste wedstrijd van het jaar onder de lat, dit deed hij met verve en wie ere maakt komt ere toe! Lekker gewerkt man! Ook startte we de wedstrijd zonder Bibi, Edwin en Barf (Bart v/d Gulik). Zodoende dat wij zomaar met maar 14 man aan de wedstrijd begonnen. Wissels van de eerste helft waren Neef (Bart Vriend), Hump (Harm van Lijen) en Dolf. In het veld stonden als verdedigers, Tjeerd, Bas, Frank en Menno. Het middenveld bestond uit Koen, Kees en Jelle. Voorin moesten Dennis, Marc en Purk het voor elkaar zien te krijgen. Na ongeveer 20 minuten aftasten stond Valken 4 zomaar 0-1 achter. Voor het eerst dit seizoen stond de tegenpartij voor! Nog geen 5 minuten daarna kreeg KGB (terecht) een penalty, helaas was goaly Jeroen net niet lang genoeg om de strafschop tegen te houden en werd de stand verdubbeld, 0-2. Na 5 minuten van zeuren op elkaar gingen de neuzen dezelfde kant op staan en nog voor rust werd de stand weer gelijkgetrokken door een goal van Koen en Marc, 2-2 rusten.

Met rust werd Dolf voor Purk gewisseld, Neef voor Dennis en Hump voor Bas. Opeens begon alles te lopen, zo scoorde Neef een prachtige goal, Koen maakte zijn 2e en ook Marc legde zijn 2e en 3e achter de keeper. De vechtlust was eruit bij KGB, die het aan het einde van de eerste helft al zwaar kreeg met het spel van V4. De gevaarlijke Rens Dudink (Kiebo), die voor de gelegenheid meespeelde bij KGB, bracht nog wat gevaar en ook de snelle/sterke centrale spelers maakten indruk, maar spannend werd het niet meer. Wel nog een kleine tegenstoot. Hens van Menno en een Pingel die wederom feilloos het net in werd gekegeld. Maar met een 6-3 is er nog steeds geen sprake van spanning. Marc tekende nog wel voor zijn 4e en zo kwam de uitslag op het scorebord. 7-3 winst! Om even het beeld te tekenen van de stand in in Groep 4 -08 van de Beker:

Team: W G V P D + -
Valken 4 3 0 0 9 +18 24 6
KGB 7 3 2 0 1 -2 8 10
Always F 6 3 1 0 2 -8 6 14
Westfriezen 7 3 0 0 3 -8 8 16


Wij mogen trots zijn op deze prestatie ondanks dat de andere teams in de 8ste klasse uitkomen. Enige minpuntje zijn de tegendoelpunten. Maar met volste vertrouwen reizen wij zondag af naar Onderdijk om daar tegen de plaatselijke FC om 11 uur af te trappen voor de eerste competitiewedstrijd.

Dan de topschutters tot nu toe:
1. Marc 11x
2. Koen 3x
3. Frank 2x
4. Kees 2x
5. Neef 2x
6. Purk 2x
7. Edwin 1x
8. Jelle 1x
Maakt in totaal 24 goals!

Trainer Jack bedankt voor de training! Arbiter Hans Pronk bedankt voor de wedstrijdleiding. En alle supporters langs de kant, hulde voor de steun en toeverlaat. Wij hopen jullie allen zondag te zien bij Strandvogels!

Groetjeessss
Ruud


- Valken 4 -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)