Nieuws
< > 4-12-17 07:40 - Dop wil met beste weekscore richting top
 (DeValken.competitie)

9 punten voegt voormalig linksback Mark Dop toe aan zijn totaal. Daarmee stijgt hij van stek 27 naar 22. Het totaal aantal punten voor de Blokkenier is nu 43 punten. Wel goed voor de hoogste weekscore, nog niet voor een stek in de top. Zijn achterstand op nummer 1 Kor Mantel bedraagt 15 punten.

Kor scoort een prima 8 en loopt 2 puntjes uit op drie van zijn naaste belagers. Kor's totaal is nu 58 punten. Gerald Broeders staat er met 56 2 achter, Chris Beemster volgt daar weer een puntje achter. Nummer 4, 5 en 6, resp. Koos Keuning, Piet Portegies en Erik Appelman staan op 52.

Op 51 punten vinden we ook een trio: Edwin Hoogland, Roan groot en Lida Keuning. Zij bezetten de plaatsen 7, 8 en 9.

Onderin wisselen Peter Dekker (zomaar een 7 uit de hoge hoed) en Narders van positie. Peter staat nu op 30, Narders op 28.

De toto's zijn nog steeds voor Erik Appelman. Hij heeft er al 37 goed. Mattie Obdam (36) en Chris Beemster (35) volgen op korte afstand.

Uitslagen: De nummers 1 en 2 van de ranglijst voeren ook deze lijst aan: Kor Mantel en Gerald Broedersz hebben er beide 7.

Koos en Lida Keuning hebben beide 20 punten van hun totaal te danken aan de resultaten van hun jokerteams. Voor Koos is dit ALC, Lida dankt de rood-groene trots uit Hem/Venhuizen.


- DeValken.com -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)