» Nieuws
< > 24-12-17 14:03 - Kerstwens van het bestuur
 (Algemene mededeling)

Het bestuur van SV De Valken wenst alle (ere)leden, medewerkers, vrijwilligers, Club van 100, sponsors en overige steunbetuigers hele fijne feestdagen met Kerstmis en Oud en Nieuw.

Op het jaar 2017 kunnen we als vereniging mooi terugkijken. Op onze prachtige accommodatie wordt naar tevredenheid en met plezier gevoetbald en gehandbald. Wel is een punt dat we nét niet alles voor elkaar krijgen als het gaat om bepaalde functies, maar daar hebben we wel aandacht voor.

Bovendien doet Valken 1 het erg goed en het elftal staat zelfs bovenaan. We gaan zien hoe zich dat in 2018 voortzet. Iedereen heeft daar nu al zin in.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari volgend jaar zal voorzitter Frank Hand meer vertellen over de stand van zaken bij De Valken en de ambities voor 2018. Kom langs op deze jaarlijkse sfeervolle en goedbezochte nieuwjaarsreceptie.

Na alle inspanningen zijn we wel even toe aan een wat rustiger periode, waarvoor de laatste weken van het jaar zich goed lenen.

Iedereen die De Valken op vrijwillige basis heeft geholpen heeft een eindejaarspresentje gekregen (of krijgt dat nog) om te laten weten dat ieders inzet zeer gewaardeerd wordt.

Fijne dagen!

Het bestuur

- Ron Laan -

Terug naar het nieuwsoverzicht