Nieuws
< > 4-2-18 15:59 - F1 en F2 beleven mooie avond bij SEW
 (Nabeschouwing)

Zaterdagavond 3 februari mochten onze F1 en F2 mee oplopen bij het eerste van SEW. We werden ontvangen in de centrale hal waarna we naar de kleedkamer gingen.

Iedereen trok zijn Valkentenue aan en daarna kregen we uitleg over wat er allemaal ging gebeuren.
De meiden mochten achter de boarding kijken naar het warmlopen van SEW en Quintus. Na het warmlopen verzamelden we bij de hoek waar vandaan SEW het veld op komt. Iedereen kreeg een hand van een speelster van SEW.

Toen werd SEW voorgesteld en liepen onze kanjers mee het veld op. Dat is wel even iets anders dan bij ons! Heel indrukwekkend allemaal.

Na het voorstellen ging de wedstrijd beginnen. Wij mochten op de tribune op de omgekeerde emmers slaan om SEW aan te moedigen. In de rust kregen we in de kleedkamer iets te drinken en een lekker koekje. We mochten nog even op het veld lekker ballen. Daarna hebben we de tweede helft vanaf de tribune verder bekeken en SEW flink toegejuicht.

Helaas verloor SEW, maar evengoed kwamen de dames na afloop van de wedstrijd in de centrale hal om ons te verblijden met een handtekening op een mooie teamfoto. Tot slot mochten we samen met SEW op de foto.

Al met al een enorme belevenis voor onze F1 en F2!

- DeValken.com -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)