╗ Nieuws
< > 12-2-18 07:27 - Frank Dekker meldt zich, Erik Appelman nieuwe nummer 1
 (DeValken.competitie)

Een prachtige score van 13 punten zorgen ervoor dat Frank Dekker zich Ún weekwinnaar mag noemen Ún zich nestelt in de (sub)top. Hij stijgt van 11 naar 6 en brengt zijn totaal op een prima 76 punten.

Dat zijn er 6 minder dan de nieuwe nummer 1 Erik Appelman. Erik scoort slechts 1 puntje minder dan Frank. Daar kan je mee thuis komen. Erik stijgt van 4 naar de bovenste trede op het podium. Kor Mantel zakt dus een plaatsje. Hij scoort maar 6 punten en staat nu op 80.
Achter Kor staat Gerald Broedersz (+9) op 79 punten, goed voor stek 3. Chris Beemster (8) en Lida Keuning (10) staan met 78 punten respectievelijk op plaats 4 en 5.

Koos Keuning vinden we terug op stek 7 met een totaal van 75 punten. Daarmee heeft hij 1 punt meer dan Edwin Hoogland en Mattie Obdam, zij staan op de plaatsen 8 en 9.

Merlijn Weel en RenÚ Bleeker zitten met 72 punten op het vinkentouw.

Onderin heeft Peter Dekker het licht gezien. Hij staat op de 25e stek. Narders blijft laatste met 44 punten. Zijn achterstand op nummer 33 en 34 (Veronica Bar en Clemens Beemster) is inmiddels opgelopen tot 5 punten.

Uitslagen: Kor Mantel en Gerald Broedersz (beiden 9)
Toto's: Erik Appelman (52)
Joker: Lida Keuning (32 - Valken)


- DeValken.com -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)