» Nieuws
< > 7-3-18 20:16 - De Sponsoravond 2018 komt eraan! Aanmelden kan nog.
 (Voorbeschouwing)

Het bestuur heeft al veel aanmeldingen ontvangen voor de sponsoravond van 20 maart 2018. Maar er moeten ook nog veel sponsors op de uitnodiging reageren. Het belooft, net als voorgaande jaren, een drukke en gezellige avond te worden in de kantine. En tegelijkertijd ook leerzaam en onderhoudend.

Dit jaar is het thema: “Valken goes Virtual”.

We leven steeds meer in een virtuele wereld. Op voetbalgebied is de game Fifa 2018 toonaangevend. Tegen de achtergrond van dit virtuele voetbalspel ontwikkelt zich een hele nieuwe zakelijke wereld. Het bedrijf ECV eSports is dicht betrokken bij de FIFA-gamers die namens de eredivisieclubs een eigen competitie spelen. ECV eSports geeft ons een interessante inkijk in deze New Business.

Sprekers namens ECV eSports, Nick Poggenklaas en Jim Lehmann
De financiële wereld kent inmiddels ook een belangrijke virtuele dimensie. De “Bitcoin” is een voorbeeld van zo’n virtuele munt, ook wel cryptovaluta genoemd. Rob Beemster van Barcelona Valuta Experts geeft ons uitleg over de opkomst en betekenis van cryptovaluta en zoekt daarbij de vergelijking op met klassieke valuta.

Rob BeemsterOp de sponsoravond worden tevens enkele spelers van Valken 1, onder wie Niels Timmer en Roan Groot, geïnterviewd over het prachtige seizoensverloop tot dusverre en hun verwachtingen en dromen voor het slot van de competitie.Op de avond geeft het bestuur een korte update van de speerpunten van de vereniging op het gebied van de lokale sport, de accommodatie en de sponsoring.

Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer.
Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden.

Ook ondernemers die overwegen bij De Valken sponsor te worden zijn welkom om op de Sponsoravond kennis te maken met deze kant van onze vereniging.

Voor de goede organisatie is het wel van belang dat u zich aanmeldt en aangeeft met hoeveel mensen u naar de sponsoravond komt. Dat kan op emailadres: ron.laan@hetnet.nl of r.laan@vandiepen.com

- DeValken.com -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)