» Nieuws
< > 16-10-18 07:45 - Top 3 gelijk in punten, Lida Keuning winnares van de week
 (DeValken.competitie)

Met een mooie score van 9 punten is Lida Keuning deze week de best scorende speelster in DeValken.competitie. Ze stijgt met giga-stip van 12 naar 3 en brengt haar totaal op 26 punten.

Datzelfde aantal is er ook voor Olaf Jong, die nog steeds de lijst aanvoert, en Jan Groot. Jan stijgt 2 plaatsen dankzij een prima zevental aan punten.

Op de vierde plaats vinden we Veronica Bar 1, hij staat er 1 puntje achter. Verder aftellen: Mark Dop 5e met 24 punten en dan het kwartet Ilse Beemster, Kees van der Jagt, Sam Vroling en Swaas Dekker met een totaal van 23.

Eventjes in de wacht: Ron Laan, Veronica Bar 2, Roan Groot, Theo Visser, Martin Beemster, Piet Portegies en René Bleeker met 22 punten. Zij bezetten de plaatsen 10 t/m 16.

Onderin: Erik Appelman met 10 punten, 1 minder van Bryan Broedersz 2, die op zijn beurt Peter Haars daar weer een puntje boven ziet staan.

Toto's: Gerard Laan, Mitch Hofland en Kees van der Jagt, allen 14.
Uitslagen: Ilse Beemster: 5
Joker: Always Forward (7 deelnemers met 10 punten dankzij de Horinezen: Peter Dekker, Roan Groot, Lida Keuning, Frank Hand, Helle Bleeker, Sam Vroling en Swaas Dekker)

- DeValken.com -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)