» Nieuws
< > 1-12-18 12:18 - Beste voetbal van JO12-2
  (01-12) Valken JO12-2 - FC Medemblik JO12-1;  uitslag: -

Vandaag hebben de mannen van de JO12-2 de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Tegen Medemblik JO12-1 werd met 8-0 gewonnen. Deze ploeg had bij aanvang van de wedstrijd evenveel punten als wij.

De eerste helft werden er mooie combinaties op de mat gelegd. Je kunt ècht goed zien dat de jongens zich uitstekend ontwikkelen! Er werd gevoetbald vanuit een organisatie die voor iedereen duidelijk is. Iedereen weet zijn taak en durft elkaar ook in te spelen. Dit inspelen (en terug krijgen) is iets waarin de mannen elkaar de laatste weken vertrouwen geven. Hierdoor speelt iedereen beter en worden de tegenstanders via combinaties uitgespeeld.

De eerste helft 2-0. In de rust de punten op de i. De tweede helft er op en er over met 8-0. Waarbij de ene goal nog mooier was dan de ander. Een van de mooiste complimenten die wij mochten ontvangen was die van de coach van de tegenstander. “Jullie spelen een prachtig spel en zijn vele malen beter dan de nr. 1 & 2”. De wedstrijden tegen de nummers 1&2 kwamen dit jaar iets te vroeg, anders hadden we die waarschijnlijk gewonnen.

Volgende week Blokkers. Volgend seizoen een klasse hoger- en dat is voor onze (voornamelijk 10 jarigen) een uitstekende prestatie, we spelen immers onder de 12.

- Jos Dalmulder -

Terug naar het nieuwsoverzicht

 
 
Geen reacties: (Klik hier om een reactie toe te voegen)