DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Kerstwens van het bestuur

Het bestuur van SV De Valken wenst alle (ere)leden, medewerkers, vrijwilligers, Club van 100, sponsors en overige steunbetuigers hele fijne feestdagen met Kerstmis en Oud en Nieuw.

Met veel plezier is er in 2018 gevoetbald en gehandbald op ons prachtige complex. Valken 1 streed in de voetbalcompetitie Vierde Klasse C zelfs tot op het laatste moment om de titel, al lukte dat net niet op doelsaldo. Met de inzet van vele vrijwilligers kunnen we er ook in 2019 weer tegenaan met onze mooie club.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari volgend jaar zal voorzitter Frank Hand meer vertellen over de stand van zaken bij De Valken en de ambities voor 2019. Kom langs op deze jaarlijkse sfeervolle en goedbezochte nieuwjaarsreceptie.

Na alle inspanningen zijn we wel even toe aan een wat rustiger periode, waarvoor de laatste weken van het jaar zich goed lenen. Al zijn er in sporthal De Banne natuurlijk nog wel de leuke indoorwedstrijden!

Iedereen die De Valken op vrijwillige basis heeft geholpen heeft een eindejaarspresentje gekregen (of krijgt dat nog) om te laten weten dat ieders inzet zeer gewaardeerd wordt.

Fijne dagen!

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Edwin Hoffer, 14-06 (26 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (24 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (24 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (54 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (8 jaar)
Niels Laan, 17-06 (26 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com