DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

René Bierdrager volgend seizoen trainer/coach bij De Valken

René Bierdrager wordt komend seizoen bij De Valken de nieuwe trainer van de A-selectie en hoofdcoach bij het eerste elftal. René Bierdrager kwam al regelmatig op het complex bij De Valken met verenigingen waaraan hij eerder verbonden was. Zo was hij nog vrij recent lange tijd trainer/coach bij Strandvogels, een tegenstander waarmee Valken 1 vaak prachtige strijd leverde om de punten. Daarna werd René Bierdrager actief bij zaterdagclub VV Opperdoes en met die club kwam Valken 1 hem in de aanloop naar dit seizoen nog tegen in een oefenduel.

Het bestuur is blij dat tijdig een goede opvolger voor Martin Glim gevonden is en ziet met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met René Bierdrager. Bovendien kan het bestuur met genoegen melden dat ook Martin Glim voor volgend seizoen een nieuwe club gevonden heeft. Hij stapt over naar VV Opperdoes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2019
Ochtend
Nancy/Yannick Wagemans
Middag
Fynn de Wit/Timo Orsel
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Joris Wiering, 16-10 (16 jaar)
Merle Dekker, 17-10 (11 jaar)
Romy Putters, 17-10 (14 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (19 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (18 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (14 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (70 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (10 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com