DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Lekker trimmen bij De Valken op Blue Monday

‘Blue Monday’ is de naam, gegeven aan de datum voor de deprimerendste dag van het jaar. In 2019 is dat maandag 21 januari. De beste remedie hiertegen is om eens mee te doen op maandagavond bij de zogenoemde trimgroep van De Valken. Onder deskundige begeleiding wordt een loopprogramma afgewikkeld van 19.30 uur tot 20.30 uur. Iedere deelnemer kan dat op zijn eigen tempo doen. Het gaat niet om het snelst, maar om verantwoord bewegen.

Meestal zijn er op maandagavond 10-15 deelnemers, een gezellige mix van vrouwen en mannen van verschillende leeftijden. Daar kan echt iedereen prima aansluiting bij vinden. Ook voor degenen die ‘Blue Monday’ maar een onzinnig bedenksel vinden, geldt dat deelname aan de trimgroep van De Valken uit een oogpunt van fitheid en gezelligheid een hele goede keuze is.

Trek je loopschoenen aan en kom gezellig kennis maken aanstaande maandag, uiteraard geheel vrijblijvend. Misschien blijft het bij die ene keer, maar misschien ontdek je wel dat het leuk is om vaker te komen. Van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Jelle Bleeker, 20-08 (10 jaar)
Floor de Wit, 20-08 (12 jaar)
Joey Bultena, 21-08 (17 jaar)
Kuba Cwiertka, 21-08 (11 jaar)
Cor Vriend, 21-08 (58 jaar)
Josien Stroomer-Koopman, 22-08 (33 jaar)
Timo Groot, 23-08 (59 jaar)
Annabel Zuiderwijk, 23-08 (11 jaar)
Cas Klaij, 24-08 (13 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com