DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Rode lantaarn nu wel bekend, bovenin is de spanning te snijden

Als nummer 42 8 punten scoort en toch 1 na laatste blijft en de nummer laatst scoort slechts 1 punt dan rest er niets anders dan je te schikken in het lot: Frank Hand zal dit seizoen zeer waarschijnlijk de twijfelachtige eer hebben om als laatste te eindigen in DeValken.competitie. Zijn achterstand op Bryan Broedersz – toch een voetbalkenner, maar hier onderin bivakerend – is nu al 8 punten. Frank staat op 42, Bryan op 50.

Daarmee staan ze een straatlengte achter Ron Visser en Aad Keuning. Beiden staan op 82 punten. Daarmee heeft Ron in 1 speelronde zijn riante voorsprong weggegooid. Aad stijgt van 4 naar 2 dankzij een prima 7-punter, Ron scoort er deze week slechts 2. De verschillen zijn dus wederom zeer klein: Achter Ron en Aad vinden we de dubbele inschrijving uit Oterleek: Veronica Bar 1 en 2 staan in omgekeerde volgorde met resp. 81 en 80 punten op 3 en 4. Lida Keuning heeft net als Bar 1 ook 80 punten. De top 5 wordt afgesloten door Jan Groot. Hij staat nu op 79 en moet twee plaatsen inleveren.

Janneke Beemster blijft 7e met een totaal van 76 punten. Daarmee voert ze de subtop aan. Het drietal Koen Vroling, Martin Beemster en René Bleeker staan met 74 punten op de plaatsen 8 t/m 10. Hierachter zit een vijftal hen op de hielen met 73 punten: Chris Beemster, Gerald Broedersz, Koos Keuning, Piet Portegies en Sam Vroling.

Het kan nog alle kanten op!

Toto’s: Martin Beemster – 50
Uitslagen: Ron Visser – 36
Joker: Ron Visser – 36 (Dynamo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Edwin Hoffer, 14-06 (26 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (24 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (24 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (54 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (8 jaar)
Niels Laan, 17-06 (26 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com