DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Vacature: terreindienst op zaterdag en/of zondag

Het bestuur gaat de komende tijd nadrukkelijker werk maken van de invulling van vacatures. In dit eerste bericht hierover op de website wordt aandacht gevraagd voor de terreindienst. Binnenkort volgen in ieder geval ook berichten over de voorzitter en de penningmeester, omdat die functies aan het einde van dit seizoen vrijkomen.

De terreindienst is op zaterdag op de jeugd gericht en bestaat uit lichte werkzaamheden bij het uitzetten van de velden, de begeleiding van teams rondom de wedstrijden (zoals afgifte ballen, aanwijzing kleedkamers, limonade in de rust), ontvangst jeugdscheidsrechters en, zo mogelijk, de beantwoording van vragen van spelers en bezoekers. De terreindienst op zondag houdt vergelijkbare werkzaamheden in, maar dan ten behoeve van de oudste jeugd- en seniorenelftallen. De werkzaamheden van de terreindienst worden verricht vanuit het centrale wedstrijdsecretariaat in het clubgebouw.

Terreindienst is heel leuk om te doen, niet zwaar en ook niet ingewikkeld en bovenal een mooie kans om betrokken te zijn bij de vereniging en iedereen die daarbij hoort. Een goed functionerende terreindienst zorgt ervoor dat het soepel loopt op wedstrijddagen en betekent een behoorlijke verlichting van de taken van het algemeen bestuur.

Belangstellenden kunnen zich, individueel of als groep, melden bij het bestuur. Uiteraard kan het bestuur dan meer gedetailleerde uitleg geven over wat terreindienst inhoudt. De terreindienst zou bij voldoende belangstelling heel goed kunnen worden opgedeeld in tijd. Ook kan in overleg met het bestuur worden bepaald wanneer iemand wel en niet inzetbaar is. Het bestuur is bereikbaar via emailadres ron.laan@hetnet.nl, maar de bestuursleden mogen uiteraard ook in persoon worden aangesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd