DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Drukbezochte Sponsoravond als mooie ‘beloning’ voor de sponsors

De Sponsoravond op 19 maart had als thema: “Niet alleen sport, ook ondernemen is emotie”. Als eerste spreker ging Siegfried Kok in op zijn dynamische werk bij beleggingsfonds Obam. De vermogensbeheerder uit Hem presenteerde aan de hand van voorbeelden hoe de aandelenbeurs werkt en welke invloed emoties hierop kunnen hebben. De ingewikkelde gang van zaken op de aandelenmarkt wist Siegfried Kok in begrijpelijke taal uit te leggen. Hierna kwam Marcel Koomen aan het woord. Met zijn bedrijf Blijer Ondernemen helpt hij ondernemers om meer inzicht te krijgen in de gunstige zakelijke effecten van positiviteit en welbevinden. Meer gerichtheid op positieve emoties en op wat goed gaat, leiden tot betere groei en extra voldoening.

Na de pauze schetste presentator Ron Laan een actueel beeld van De Valken als sportvereniging, waarbij vrijwilligersbeleid en bestuurlijke veranderingen hoog op de agenda staan. Het is de kunst vrijwilligers en bestuurders te vinden voor functies die niet eenmalig zijn, maar regelmatig terugkomen. Dat hoeft helemaal niet te betekenen dat het onevenredig veel tijd kost, want de organisatie bij De Valken is goed genoeg om efficiënt en effectief aan de slag te kunnen. Hopelijk staan er mensen op die de vereniging willen helpen, op het sportveld of in de bestuurskamer.

De afronding was een dynamisch interview met drie handbalsters uit het eerste team, dat afgelopen zondag kampioen is geworden in de zaalcompetitie. Marijke Boon, Merel Zwart en Charmaine Boon vertelden heel enthousiast over de handbalprestaties van hun team en hoe de handbaltak zich positief heeft ontwikkeld door de aanleg van het nieuwe handbalveld bij de kantine. Hierdoor hoort handbal er bij De Valken ook qua uitstraling helemaal bij. De handbalmeiden vinden het prachtig dat er voor hun sport toenemende belangstelling is van publiek en sponsors. Binnenkort gaat de veldcompetitie buiten weer verder en dan is er weer flitsend handbal te zien op het Valken-complex.

Met op de kop af 100 aanwezigen kregen de sponsors een mooie ‘beloning’ voor hun belangrijke steun aan SV De Valken. Na de spreekbeurten en het interview bleven de sponsors nog gezellig nazitten waarmee de sponsoravond ook als ‘netwerk-evenement’ zijn waarde bewees.

Op de foto zien we van rechts naar links: Marcel Koomen, Charmaine Boon, Marijke Boon, Siegfried Kok, Merel Zwart en Ron Laan.

Ten slotte veel dank aan Mary Vriend, Margreet van Dulmen, Nico Ruitenberg, Piet Davidzon en Joop Haring voor hun hulp op de avond zelf of bij de voorbereiding daarvan.

1 thought on “Drukbezochte Sponsoravond als mooie ‘beloning’ voor de sponsors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Wilco Kenter, 13-07 (35 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (13 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (9 jaar)
Rein Groot, 15-07 (16 jaar)
Jurre Koopman, 17-07 (15 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (11 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com