DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Koos en Carla Laan

Vaak bedanken we de balsponsors na de wedstrijd van Valken 1 of in het verslag van het bezoek als de balsponsor speciale gast van het bestuur is. Deze keer doen we dat voorafgaande aan de wedstrijd Valken 1 – KSV 1, waarbij Koos en Carla Laan de gewaardeerde balsponsors zijn. Koos en Carla zijn vertrouwde gezichten bij Valken, die op enthousiaste wijze waar mogelijk de vereniging van dienst zijn. Of dat nou- bij voorbeeld – om het fluiten als scheidsrechter, het wijklopen voor de Gemeenschapsveiling of de training van de Champions League-minipupillen gaat, deze vrijwilligers zijn er voor de club!

Valken 1 speelt donderdagavond 11 april aanstaande, morgen dus, een inhaalwedstrijd tegen KSV. Het duel werd eerder op het nippertje afgelast wegens nattigheid. Met dit voorafgaande bericht over de wedstrijdbal, krijgen de spelers ook op deze doordeweekse avond (aanvang 19 uur) hopelijk veel steun van publiek, want dat helpt altijd om een goed resultaat te bereiken. KSV staat hoog op de ranglijst, dus Valken mag zich schrap zetten.

Dank aan de balsponsors Koos en Carla Laan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 04-05-2019
Ochtend
Frida Reus / Paul Ottens
Middag
Jurre Koopman / Chip Oliviera
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Matisse Bekenkamp, 24-04 (9 jaar)
Tristan Dekker, 24-04 (11 jaar)
Wesley Schuitemaker, 24-04 (14 jaar)
Jim Vijn, 24-04 (10 jaar)
Elise Koebrugge, 25-04 (36 jaar)
Dean Laan, 25-04 (11 jaar)
Stijn de Vrieze, 25-04 (9 jaar)
Stein Lakeman, 26-04 (11 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com