DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsors Koos en Carla Laan

Vaak bedanken we de balsponsors na de wedstrijd van Valken 1 of in het verslag van het bezoek als de balsponsor speciale gast van het bestuur is. Deze keer doen we dat voorafgaande aan de wedstrijd Valken 1 – KSV 1, waarbij Koos en Carla Laan de gewaardeerde balsponsors zijn. Koos en Carla zijn vertrouwde gezichten bij Valken, die op enthousiaste wijze waar mogelijk de vereniging van dienst zijn. Of dat nou- bij voorbeeld – om het fluiten als scheidsrechter, het wijklopen voor de Gemeenschapsveiling of de training van de Champions League-minipupillen gaat, deze vrijwilligers zijn er voor de club!

Valken 1 speelt donderdagavond 11 april aanstaande, morgen dus, een inhaalwedstrijd tegen KSV. Het duel werd eerder op het nippertje afgelast wegens nattigheid. Met dit voorafgaande bericht over de wedstrijdbal, krijgen de spelers ook op deze doordeweekse avond (aanvang 19 uur) hopelijk veel steun van publiek, want dat helpt altijd om een goed resultaat te bereiken. KSV staat hoog op de ranglijst, dus Valken mag zich schrap zetten.

Dank aan de balsponsors Koos en Carla Laan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2019
Ochtend
Nancy/Yannick Wagemans
Middag
Fynn de Wit/Timo Orsel
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Hellen Moerbeek, 11-10 (15 jaar)
Edwin Beemsterboer, 13-10 (46 jaar)
Bart Braas, 13-10 (25 jaar)
Marijke Boon, 14-10 (25 jaar)
Jan Groot, 14-10 (57 jaar)
Joris Wiering, 16-10 (16 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com