DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken moet de punten achterlaten in Westwoud

In de strijd om de broodnodige punten, is het Valken tegen Woudia jammer genoeg niet gelukt vooruitgang te boeken. Woudia won met 1-0, waardoor Valken in de ranglijst op een nacompetitieplek is beland. Er is nog van alles mogelijk, te beginnen op Tweede Paasdag tegen HSV Sport 1889. In Westwoud kreeg Valken kansen met schoten van afstand van Remon Leeuw,  Erik Appelman en Sammy Koster, maar geen van allen boekte succes met een treffer. Roan Groot kwam zelfs alleen voor de keeper bij een knappe actie, maar ook hij wist niet te scoren. Bij rust was het nog 0-0 en Woudia had eveneens kansen gehad om de score te openen, zelfs met een kopbal tegen de lat. De ploegen deden weinig voor elkaar onder.

In de tweede helft kwam Valken helaas op achterstand. Er werd onvoldoende verdedigd bij een hoge voorzet, waardoor de Woudia-spits vrij kon inkoppen. Die ene treffer zou genoeg blijken voor de overwinning. Roan Groot leek de gelijkmaker voor zijn rekening te nemen, maar de Woudia-keeper verrichtte een knappe redding. Het zou bij 1-0 blijven en dus stond Valken opnieuw met lege handen. Een blik op de ranglijst leert dat Valken met Sint George en Apollo ’68 moet gaan uitmaken wie aan de nacompetitie voor behoud van deelname aan de Vierde Klasse moet deelnemen. Sint George heeft de beste papieren om de nacompetitie te ontlopen, dus het lijkt uit te draaien op een tweestrijd tussen Valken en Apollo ’68. Alle reden dus om op Tweede Paasdag onze jongens volop te steunen  in duel tegen HSV Sport 1889. Daarna volgt de kraker tegen Apollo ’68, dat aanstaande zaterdag tegen Dynamo SC speelt en dan evenveel wedstrijden als Valken gespeeld heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2019
Ochtend
Nancy/Yannick Wagemans
Middag
Fynn de Wit/Timo Orsel
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Hellen Moerbeek, 11-10 (15 jaar)
Edwin Beemsterboer, 13-10 (46 jaar)
Bart Braas, 13-10 (25 jaar)
Marijke Boon, 14-10 (25 jaar)
Jan Groot, 14-10 (57 jaar)
Joris Wiering, 16-10 (16 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com