DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Dank aan balsponsor Gerard Laan Schilderwerken

De balsponsor van de wedstrijd De Valken – HSV Sport 1889 stond zelf langs de kant, Gerard Laan, zelf oud-speler van het eerste elftal en een hele goeie. Met lede ogen zag hij zijn cluppie in het zonnige paasweekeinde helaas verliezen. Maar goed, er komen nog genoeg kansen om de nacompetitie te ontlopen. Gerard Laan Schilderwerken is een trouwe balsponsor en in die zin een ‘vaste relatie’ van de sponsorcommissie. En zo heeft Gerard in zijn bedrijfsvoering ook veel vaste relaties, die weer een beroep op de professionele schilder doen als het huis of het bedrijf een schilderbeurt verdient. En het mooie van schilderen is dat het altijd een prachtig en zichtbaar resultaat oplevert.

Dank aan balsponsor Gerard Laan Schilderwerken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2019
Ochtend
Nancy/Yannick Wagemans
Middag
Fynn de Wit/Timo Orsel
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Hellen Moerbeek, 11-10 (15 jaar)
Edwin Beemsterboer, 13-10 (46 jaar)
Bart Braas, 13-10 (25 jaar)
Marijke Boon, 14-10 (25 jaar)
Jan Groot, 14-10 (57 jaar)
Joris Wiering, 16-10 (16 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com