DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Valken scoort prachtig resultaat bij Gemeenschapsveiling

Dinsdagavond 23 april werd de evaluatiebijeenkomst van de Gemeenschapsveiling gehouden. Naast het bespreken van praktische punten om van te leren voor komende edities van de Gemeenschapsveiling, maakte de organisatie ook de resultaten per deelnemende vereniging bekend. Alle deelnemers namen glunderend kennis van de opbrengst, waarmee het bruisende karakter van onze dorpen een mooie impuls krijgt. Namens SV De Valken mocht secretaris Ron Laan, in dit geval coördinator vanuit het bestuur voor het veilingteam van onze vereniging, de opbrengstkaart in ontvangst nemen. Voor SV De Valken heeft de Gemeenschapsveiling het prachtige bedrag van EURO 5.791,58 opgeleverd.

Dank aan iedereen die hieraan in het belang van SV De Valken en uiteraard ook de dorpsgemeenschap in haar geheel heeft bijgedragen!

Binnenkort volgt de evaluatie binnen het team dat bij SV De Valken zich heeft ingezet voor de Gemeenschapsveiling. Naar aanleiding hiervan volgt daarna een bericht op de website. Mocht iemand nu reeds  belangstelling hebben om zich bij dit team aan te sluiten, dan zou dat fantastisch zijn. Het is toch mooi om iets voor de vereniging te mogen doen met zo’n mooi en tastbaar resultaat. Met meer mensen, kunnen we de taken prima verdelen en is het werk al met al goed te overzien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2019
Ochtend
Sandy van der Werff / Twan Portegies
Middag
Tim Weverink / Sem Timmer
Zie info en rooster.

Tweets

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (47 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (16 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (11 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (14 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com