DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

“Veiling-barbecue” in prachtige sfeer

Ter afsluiting van het seizoen werd bij De Valken de barbecue gehouden die de kopers van deze veilingkavel op de Gemeenschapsveiling hadden verworven. Iedere koper mocht drie gasten meenemen en dat leverde een gevarieerde en gezellige groep op. Allemaal mensen die op de een of andere manier “wel iets met De Valken hebben”. Vanwege de warmte werd gekozen voor de locatie langs het A-veld onder bomen en dat leverde een mooi plaatje op. Frank Hand opende als voorzitter de bijeenkomst en secretaris Ron Laan had later nog een korte spreekbeurt over hoe het er bij De Valken voorstaat en het belang van de Gemeenschapsveiling. Iedereen genoot van een heerlijk bereide maaltijd, met dank aan Lars Boon.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archief

Afgelastingen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Tweets

Jarigen :)

Wilco Kenter, 13-07 (35 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (13 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (9 jaar)
Rein Groot, 15-07 (16 jaar)
Jurre Koopman, 17-07 (15 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (11 jaar)
Copyright © 2019 DeValken.com