Valken 5 verslaat koploper 2e deelt punten, winst dames

Valken 2 komt tegen Meervogels 2 niet verder dan een 4-4 gelijkspel. In de 94e minuut wordt de 3-4 voorsprong nog weggegeven. Doelpuntenmakers bij Valken: Jeroen Vriend, Niels Kool, Jos Dalmulder en Christiaan Thijssen.

De helden speelden vandaag uit in de Zuidermeer tegen de koploper, het 3e elftal van de plaatselijke vv. Zeger Davidzon is weer eens de grote man. Met 4 goals leidt hij meteen in het topschuttersklassement (nu alweer 5). Dennis de Wit en Frank Bleeker scoren ook allebei eenmaal. Zuidermeer maakt er slechts 3 en derhalve betekend het officiƫle debuut van Ivo Kuip in het heldentenue een 3-6 overwinning!

De dames winnen in Heiloo tegen de dames aldaar met 2-3. Na een 0-3 ruststand wordt het nog moeilijk doordat de meiden van HSV er nog tegen aan gaan na rust. De doelpunten werden gemaakt door Patricia Boots, Liesbeth Tuyten en Guda Bertrand.