C1 gaat met dikke winst winterstop in

C1 wint weer overtuigend

C1 speelde zaterdag eindelijk weer eens gemotiveerd en liet Strandvogels, later erbij gekomen in onze competitie vanuit de de derde klasse, totaal niet in de wedstrijd komen.
De eerst aanval leverde al succes op, Rick speelde Bas aan, die beheerst de 1-0 maakte. Valken zette door en stoorde vroeg op de tegenstanders die er nauwelijks uit konden komen. Edwin scoorde uit een van de vele aanvallen 2-0 en Rick zorgde voor 3-0.
Geheel onverwachts maakte Strandvogels na een snelle uitval 1-3 en kon de wedstrijd toch weer spannend worden. Dat viel na rust tegen, Strand- vogels kreeg twee kansen in de tweede helft, De Valken veel meer, waar er maar een van werd benut,
de 4-1 werd gemaakt door Erik.
Samengevat kunnen we stellen dat we met name in de eerste helft heel goed hebben gespeeld met een uit- blinkende Rens Zuurbier aan de linkerkant, weinig hebben weggegeven en staan we weer hoog op de ranglijst.