C1 oefent sterk

Goede oefenpartij C1
Sterk voetballend C1

Onder uitstekende arbitrale leiding van Jaap Laan liet onze C1 zien, waar het goed in is: goed positiespel en met veel druk naar voren spelen.
Valken was eigenlijk de gehele wedstrijd oppermachtig, er werd goed getikt en de kansen kwamen
spelenderwijs tot stand, de 1-0 was een voorbeeld van een goede opbouw en een fantastische uitgespeelde en afgemaakte aanval.Forward loerde helemaal op de counter en dat lukte succesvol vlak voor rust, 1-1.
Tweede helft hetzelfde beeld, een sterker en beter voetballend Valken, helaas geen doelpunten meer.
Qua spel hebben we genoten en de D1-spelers Vincent en Sam vielen ook heel sterk in. Positieve zaken die aangeven dat we met het jeugdvoetbal volop in goede ontwikkeling zijn.