Valken 3 oppermachtig tegen Zaouven 6

Helaas de eerste 10 minuten niet gezien, dus vanaf dat moment het verslag terwijl het toen 1-1 stond

Rob Muntjewerff onze keeper keept dit seizoen erg sterkt, we zijn blij dat er geen scouts aan de zijlijn staan anders hadden we op zoek kunnen gaan naar een nieuwe keeper, alleen de 1e tien minuten was hij iets minder scherp bij een vrije trap van de tegenstander, hij dacht dat de bal wel naast zou gaan, maar helaas dat niet, gelukkig dat wij Dennis hebben en was het 1-1

De 1e helft was nog niet echt super goed, ook al kwamen de gasten er niet aan te pas, maar zelf werd er toen nog niet super veel gecreeerd.

De 2e helft was om te smullen, er werd goed gewerkt erg goed gekeken naar de vrijstaande mensen en veel doelpunten, vorig seizoen maakte voornamelijk Mathijs Menger de doelpunten dit jaar is Dennis aan de beurt en Dennis scoorde in de 2e helft de 1-2, 1-3.

De keeper van Zoauven vond ik niet zo bijzonder goed, hij had erg veel last van verlatingsangst en daarmee doel ik op het fijt dat deze jongen zijn doellijn niet wilde verlaten, dat was de reden waarom Mathijs makkelijk de 1-4 kon scoren aangezien hij een goede pas kreeg, maar had de keeper optijd zijn doel uit gegaan was er niets aan de hand, maar de keeper besloot de lijn trouw te blijven en kon Mathijs deze makkelijk erin schieten

Volgende week wacht Blokkers 6 op ons, zoals we nu voetballen zie ik dit goed komen, maar ja het blijft een appart seizoen voor ons