Valken 3 meest constante ploeg na de winterstop dus weer verloren

Ja als je naar de voorbeschouwing kijkt zag het er gunstig uit, tegen de mannen uit Medemblik hadden we al eens gespeeld en na een 4-1 voorsprong werd het net voor tijd 4-4 en normaal gebeurd en dan dat je toch enige revanche gevoelens koesterd, maar ja aan de andere kant hebben we nog maar 1 punt gehaald dus ja hoe zou het kwartje vallen vandaag

Op het begin ging het lekker en scoorde Koos al vrij snel de 0-1 heerlijk begin, alleen kijk je er wel eens vanop hoe makkelijk de tegenstander tegen ons kan scoren en dat gebeurde dan ook (1-1) Maar goed we creerde zelf ook goede kansen al zo kwam er een aanval met Koos en Mattie en had het handig geweest als Koos deze eerder had gespeeld

Later stoorde ik nog goed een verdediger en zag ik Matthijs Carbet in de buurt helaas kwam deze niet naar de bal toe waardoor het makkelijk verdedigd kon worden en helaas weer een kans om zeep geholpen werd
Net voor tijd weer een dooie mus voor het team van coach Erwin Laan. Het werd 2-1

De tweede helft een paar wissels, Matthijs C eruit, ik eruit, Jeroen eruit. De invallers waren allias sprokkel, piloot Marc en Peter Bakker.
Zo goed als het de eerste helft ging waar we niet de mindere waren zo slecht ging het de 2e helft, te makkelijk lieten we de man lopen en ja er zijn best een paar aardig voetballende jongens bij FC Medemblik en die straffen dat af.

Dus voordat we het wisten stond het al 4-1 achter maar na een goede actie scoorde Matthijs Menger nog, later nog een paar aardige kansen maar het mocht niet echt lukken dus 4-2, helaas werden we aan het eind niet gespaard en werd het 5-2

Hoogtepunten van het duel: Met stip was dat een paar zeer aantrekkelijke dames die dit duel niet wilde missen en kwamen kijken, dit missen wij helaas bij elk thuis duel en de scheidsrechter vond ik erg goed

Dan komt het moment van het verslag:

The man of the match (nou eigenlijk de minst slechte speler van het 3e)

Het schandalige is dat het onze enige geimporteerde keeper is en dat is Maikel, we zijn erg blij met hem, ondanks de 5 tegentreffers had hij ons weten te behoeden voor dubbele cijfers

Volgende week schande schande en nog eens schande geen voetbal met nog zoveel duels voor de boeg, die week erna de kraker tegen WSW 2, daar verloren we 5-1 en ja hoe positief ik soms ook in het leven wil staan ik vrees het ergst, we zullen afwachten