Valken 3 verliest tegen WSW 3 (oefenpot)

Net zoals vorig jaar werd er een vriendschappelijk duel gespeeld tussen Valken 3 en WSW 3

Vorig jaar werd het 3-1 voor WSW 3 dus er moest wat recht gezet worden, de familie eer ging het om bij mijn persoontje omdat mijn ome Bart en Pierre van ’t Hoff in dat team speelt en als verassing deed mijn neefje (qwa leeftijd dan hij is 2 m) Patrick mee

De eerste helft ging nog wel redelijk voor ons team met wel een paar kansjes maar niet meer dan dat, opeens werd ik gewisseld en op het moment dat ik de bal uit de bosjes pakte hoorde ik een zacht gejuich dus dat kon nooit goed zijn en dit klopte want de Wijdenessers maakte een doelpunt

Niet veel later en vlak voor rust scoorde Erwin Ruijter uit een corner en was het toch nog net voor rust 1-1

Na de rust gingen helaas de gasten steeds beter spelen en uit een penalty scoorde WSW de 1-2 en niet veel later werd er gescoord uit een corner en was het zelfs 1-3, gelukkig hebben wij nog Karim en die scoorde de 2-3. Helaas kreeg oom Pierre het op zijn heupen en scoorde van een meter of 30 een streep in de kruising en was het dus 2-4. Niet veel later kregen wij een penalty en deze werd netjes ingeschoten door Barry SChipper. Daarna werd het helaas nog 3-5, als laatste scoorde Karim weer en werd het 4-5. Helaas konden we het niet meer recht trekken en konden we concluderen dat we nog steeds meer rust in ons spel moeten krijgen en het niveau is helaas nog niet zoals we geeindigd zijn

Voor de rest was in mijn ogen Barry Schipper de man of the match, hij werkte hard, was gevaarlijk had een goed schot