B1 blijft puntloos

De eerste twee wedstrijden werden we de eerst helft weggespeeld en kregen we te makkelijk doelpunten tegen met daarop aansluitende een goede tweede helft waarin goed staande bleven.

Naar aanleiding hiervan heb ik vorige week gekscherend afgesproken dat we vandaag, onze eerste thuiswedstrijd met de tweede helft zouden beginnen.

Nou dat werkte super, tegen het goede team van Forward B1 bleven we heel sterk en fier overeind. De ruststand was 0-0, met eigenlijk de beste kansen nog voor de Valken.
Complimenten alom tijdens de rust. Vervolgens iedereen weer met beide benen op de grond gezet en de jongens op het hard gedrukt dat de eerste 5 minuten superbelangrijk zullen zijn van de tweede (1e) helft. Reken maar dat Always Forward zijn naam eer aan doet en zo snel mogelijk ons op de knieen wil brengen.

Die boodschap werd goed ontvangen dacht ik, maar toch…. 5 minuten na de het startsignaal van de goed leidende scheidsrechter, lagen er al 3 goals achter onze keep. Tjonge jonge, een gewaarschuwd mens telt voor 2, maar toch, binnen 5 minuten gaven we de wedstrijd volledig uit handen.

Daarna nog noodgrepen in de opstelling, van 4:4:2 gingen we naar 3:4:3, maar het mocht niet baten. Forward counterde ons prima naar een 0-7 nederlaag. Die hatelijk 0 had overigens wel zeker een 2 of 3 kunnen zijn, ondanks alles creeerden we wel degelijk hele goede kansen de tweede helft.

Jammer vandaag, het was overigens een zeer leuke, sportieve wedstrijd! TOP jongens.

Op naar de Wherevogels!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken