Valken 5 pakt punt met zeer mannelijk voetbal

Na een zaterdag in de stress te hebben gezeten of de voetbal wel zondag door zou gaan kwam het goede nieuws zondag op de Valken site te staan oftewel 0 aflastingen

Vandaag stond het zware programma op het programma, wel tegen de Blokkers 6 waar we de laatste keer 4-4 tegen speelden en toen goed wegkwamen aangezien we vlak voor tijd 4-3 achter stonden

Vandaag was scheidsrechter Lex aan de beurt om alles in goede banen te leiden. Hij had ons al 2 keer eerder gefloten en dat leverde ons 0 punten op. Voor de duidelijkheid dit had vooral te maken met de sterke tegenstanders. Hopelijk vandaag een beter resultaat

De eerste helft was niet echt van een hoog niveau, maar dat is het mooiste op dit lagen niveau er kan altijd van alles gebeuren.

Op het begin mochten de bezoekers een corner nemen en de bal kwam maar niet weg uit de 16 en van dichtbij werd er op doel geschoten. Onze uitstekende keeper Rob behoede ons van een achterstand

Aan de andere kant hadden we ook wel wat kansjes, de hardwerkende maar altijd bescheiden Michel Haring gaf een prachtige pass op Mattie, ondanks dat hij die ochtend pas om 5.30 weer naast zijn vrouw Jolene kwam te leggen lag hij nu de bal mooi in het netje en wel met links.

Later hadden de bezoekers een mega kans, onze achterlinie was flink de weg kwijt en 1 van de spelers van de Blokkers kon recht op keeper Rob aflopen. Rob trok een woest blik en de speler schoot naast

Nou erg blij met een 1-0 voorsprong de rust in aangezien dit team nog geen enkele wedstrijd verloren had

De tweede helft begon erg slecht binnen know time stond het 1-1 na een goede combinatie van de bezoekers, helaas gebeurde ons dit een week eerder ook in de wedstrijd tegen SEW dus ik hoop dat we iets scherper uit de kleedkamer zouden komen

Ja we merkten toch wel dat de bezoekers steeds beter werden en het werd dus werkvoetbal, gelukkig dat iedereen er alles aan deed om de punten binnenboord te houden

Net op het eind leek het mis te gaan, vanaf links een aanval van Blokkers en ze scoorde op een mooie wijze in de verre hoek

Wat een dooie mus leek er aan te gaan komen, maar toen kwam het onze coach Erwin Laan stond opeens linksvoor en gaf een pass op Barry en ik weet niet hoe dat ding erin ging maar het was in ieder geval raak via een lelijk schuivertje, hoe dan ook 2-2