Valken 5 wint met 2-1 van Dess en komt niet slecht weg

Mooi weer helaas weinig toeschouwers en de nr 11 van de competitie dat was het recept voor vandaag

Vandaag als grote afwezige Erwin Laan, hij moest nog bijkomen van alle aanslagen van vorige week

De wedstrijd begon wat matig, Mattie werd onderuit gehaald in de 16, helaas geen pingel.

We waren in de eerste helft een stuk beter, maar de vlagger van de tegenpartij had het erg druk met zijn hand omhoog houden en zodoende hadden we veel goede kansen om zeep geholpen door de buitenspel situaties.

Op een bepaald moment een goede pass van Karim naar Mattie die ging handig langs de tegenstander en schoot hard op doel en jaja doelpunt

Voor de rest hadden we nog een paar afstandsschoten van Michel, in het uitduel goed voor een doelpunt nu helaas niet.

Voor de rest had de tegenstander ook een prima kans, de rechtsvoor gaf een mooie pass en op 1 of andere onverklaarbare manier ging de bal via de rug van Peter naast

De tweede helft was weer eens niet onze beste helft. Dus een doelpunt dat nogal maf ontstond. Ik gooide in op Bonne en er was niets aan de hand, toen een verkeerde terugspeel bal en jawel corner en via de kluts ging de bal erin

Later nog een vrije trap die onderkant lat eruit springt, daarna scoorde de speler van Dess in buitenspel positie, het was in ieder geval discutabelm, maar goed blij dat het nog steeds 1-1 was.

De mannen uit Sijbekarspel roken bloed en bleven flink in de aanval en we hadden het zwaar, op een bepaald moment moesten we Peter en Mark missen door koppen tegen elkaar, dat zag er niet best uit

Gelukkig stond Sebastiaan Wijsman langs de kant en die kon invallen, later moest Rico noodgedwongen erin terwijl die ook al geblesseerd was. Later viel keeper Rob ook nog uit dus ging lekker

Uiteindelijk een mooie pass van Jan Jaap op Mattie en deze schiet de bal er prachtig in dus 2-1 voor

Daarna Mattie met een goede actie verre hoek lag open en door een onverklaarbare manier ging de bal er niet in en had de keeper van Dess alle mazzel dat hij de bal had.

Daarna nog even billenknijpen, maar daarna de 3 punten binnen

Ja niet een al te best duel, gelukkig wel gewonnen en dat is wel een opsteker, de komende 2 weken word zwaar. Volgende week spelen we tegen de nr 1 VVS en een week later uit tegen ASV en deze staan 2e, maar hebben wel minder verliespunten dan de nr 1.

Daarna thuis tegen West-frisia, we staan wel boven de mannen uit Enkhuizen, maar uit verloren we daar met 5-0