Valken F1 kampioen!!!

Afgelopen zaterdag was er de spannende wedstrijd tegen de nr 2 in de stand Hollandia F1
In februari dit jaar hadden we in hele slechte weersomstandigheden uit 2-2 gespeeld.
Dus met 1 punt voorsprong en nog 1 wedstrijd te gaan na deze wedstrijd moesten we er tegen aan tegen hollandia F1 Na een gelijk opgaande strijd de eerste 10 minuten kwamen we na een mooie aanval op een 1-0 voorsprong door Mees. Na verder wat kleine kansen over en weer bleef het de eerste helft 1-0 voor
de Valken Gelijk in de 1e minuut van de 2e helft maakt Hollandia de 1-1 Met de koppies omhoog ging de Valken op zoek naar de 2 -1, en die werd na
een mooie aanval dan ook gemaakt door Mees.
Nadat Hollandia nog een aantal goede kansen kreeg, met daarbij een paar prachtige reddingen van de valken keeper Martijn en goed meeverdedigen van
overige spelers kwam hollandia niet op gelijke hoogte. Na een zeer vloeiende aanval en een mooie pass van Jesse op Sam maakte Sam de 3-1
In de laatste minuut maakte Hollandia nog de 3-2 door een van richting veranderd schot.
Toen besloot de scheidsrechter om af te fluiten,en kon het kampioenschap gevierd worden. Met een AA drink en een zakje chips van de vereniging waren er alleen maar blije gezichten en trotse ouders.
Zaterdag de laatste wedstrijd uit naar de Blokkers,kijken of we de ongeslagen status kunnen behouden.