Valse start Valken 2 (7-2)

De kop is er af en als u de uitslag hierboven ziet staan zal er zeer negatief gereageerd worden, maar men kan de uitslag niet vergelijken met de gespeelde wedstrijd want men mag het zeker geflatteerd noemen.

Na een rommelige, maar naar volle tevredenheid afgewerkte voorbereiding dachten we er wel klaar voor te zijn.
Helaas zijn we onder een ijskoude douche gezet door VVS’46 2.

Vanaf de aftrap een fel Valken en welgeteld binnen 35 tellen lag de bal al achter de verbaasde keeper van VVS en de dader was Paul Dalmulder.0-1
Twee minuten daarna was het Michiel die (redelijk) voor open doel mocht aanleggen, maar het doel op 20 cm mistte.

Daarna werd snel duidelijk wat het betekent als een clubtopscoorder opeens beslist om niet meer in het 1e, maar in het 2e wil gaan voetballen.
Ondanks de pogingen van Koos en Jelle wist Barry Bes, want over hem hebben we het, van halve kansen hele te maken en de 1-1 en 2-1 lagen er snel achter elkaar in.
Valken bleef gewoon best goed combineren en kreeg kansen genoeg om de stand weer gelijk te trekken.
Met hulp van de tegenstander (handsbal) mochten we via de stip gelijk maken.
Paul pakte de bal en na enige irritante moves van de keeper schoot hij hard en droog……………………………………..naast!!!
Daarna werd er niet kort gedekt en kreeg de (gevaarlijke) voorhoede van VVS alle ruimte om de score naar 5-1 te tillen voor de rust.

Na de rust een beter voetballend Valken met meer rust in het veld en goed combinerend, maar toch weer wederom na een onoplettendheid stond het opeens 6-1.
Rick redde de eer nog door een goede actie te bekronen met een doelpunt.
VVS had het laatste woord en zo werd de eindstand van 7-2 bereikt. (waarvan 5 stuks door B.Bes)

Al met al echt een valse start te noemen en ga er vanuit dat het resultaat volgende week beter zal zijn!