programaa zaterdag 24 sept

Zaterdag 24 september worden bekerwedstrijden gespeeld. De Valken doen met de jeugd op zaterdag hier niet aan mee, omdat dit bij de start van het seizoen helemaal niet goed uit kwam. Nu de tweede bekerronde daar is, zijn wij druk bezig geweest oefenwedstrijden te organiseren. Dit is ten dele gelukt en zo komen verschillende teams naar ons om tegen onze teams te spelen.
Het is niet gelukt voor ieder team een tegenstander te vinden en daarom zijn enkele teams tegen elkaar geprogrammeerd. Omdat wij afhankelijk zijn van berichten van andere verenigingen zijn geweest en onderling moesten afstemmen kunnen wij niet eerder dan nu het volledige programma presenteren, zoals dat op de site staat.
De onderlinge wedstrijden tussen de C-teams staat wat mij betreft nog niet helemaal vast. De C1 was het afgelopen weekend vrij, dus wat mij betreft speelt dit team, als was C2-C3 eigenlijk het uitgangspunt. Voor te stellen is de C1 een helft tegen C2 en een helft tegen C3 te spelen, ik noem maar wat.
Hoe dit ook afloopt, ik wil de C-junioren oproepen alle te komen om te voetballen, de precieze vorm wordt nog uitgewerkt.
Helaas voor E1 en D2 geen wedstrijd kunnen organiseren, helaas, deze teams zijn vrij.

Allemaal. Graag tot ziens.

Groeten,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken