Valken 5 flink op dreef

Ja beste Valken 5 fans zondag was het dan weer zover. De trots van Hem kwam weer in actie op het C veld

Onze tegenstander VVW 6, de vorige keer werd het tegen ze 1-1, maar we wisten toen al dat er meer in had gezeten.

We waren nog maar koud begonnen en een mooie aanval van onze kant. Mattie Obdam kopte de bal achterover en kwam terecht bij de opkomende Sebastiaan Wijsman die met dit buitenkansje wel raad wist, dus al snel een 1-0 voorsprong

Niet veel later een corner, de bal werd niet lekker weggewerkt en de speler van VVW schoot op goed geluk door het midden. Borrelmans dacht zijn poortje genoeg gedicht te hebben, helaas niet snel genoeg en werd het 1-1

Voor de rest waren we de eerst helft zeker de betere partij, een mooie aanval vanaf rechts ik meen weer dat Sebastiaan erbij betrokken was bij de voorzet vanaf de rechterkant. Spits Obdam was scherp en wist de bal van dichtbij erin te schieten dus weer een 2-1 voorsprong

Tja je hebt van die wedstrijden als keeper zijnde dat dingen anders verlopen dan je gehoopt had. Een aanval van VVW, de rechtsvoor schoot vanaf de zijkant en aangezien Rob al bij de eerste paal stond was het een makkie, maar toch ging de bal tussen zijn benen door in het netje helaas 2-2 de rust in

De tweede helft gingen we lekker door, Mattie jaagde lekker door en kwam voor de goal en jawel de 3-2.

Niet veel later kon Maarten de bal niet kwijt en besloot zelf maar te schieten en jawel de 4-2

Aan het eind van de wedstrijd kreeg VVW een onterechte pingel en werd het 4-3, dit zou ook de eindstand worden

Ja het was een prachtige pot. VVW heeft een aardig team zeker 1 van de betere tegenstander. Ik vond het prachtig om te zien hoe ons team er alles aan deed om het duel tot een goed eind te brengen