Uitje D-pupillen: 26 mei naar het Nederlands Elftal

Zaterdag 26 mei uitje naar het Nederlands Elftal met de D-pupillen!

Zoals jullie al gehoord hebben van jullie coaches gaan we zaterdag 26 mei naar de oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen het nationale team van Bulgarije, in de Amsterdam ArenA!

Om 17.45 uur vertrekt er een bus van Alpha Tours vanaf het parkeerterrein van de Valken, de aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur. Het spreekt voor zich dat we ervoor zorgen dat de bus netjes blijft, afval dient in de aanwezige zakjes gedeponeerd te worden.

Er is een eigen bijdrage van € 10,– welke betaald kan worden bij de entree van de bus, gelieve dit bedrag gepast mee te nemen! Het is dus handig als jullie uiterlijk om 17.30 uur bij de bus zijn.

Zorg ervoor dat je bij je aangewezen begeleider blijft, mocht er toch iemand de groep kwijtraken (het is heel druk) loop dan met je wedstrijdkaart terug naar de ingang van het vak en je begeleider zal je daar oppikken.

We zullen na de wedstijd iets langer in het vak blijven zitten tot de eerste drukte weg is. Als we met de bus weer terug richting Venhuizen gaan en we rijden op de A7 kunnen jullie naar de ouders/verzorgers bellen in verband met de te verwachte aankomsttijd (dit zal rond middernacht zijn). Dit alles zullen we in de bus nog wel even doorspreken.

Uiteraard mogen jullie als echte oranje supporters je mooi in het oranje uitdossen!!! We hopen op een gezellige, sportieve avond met een goede uitslag voor ons Nederlandse team!

Welke pupil zou het leuk vinden om een verslagje te schrijven voor op de website? Als dit je leuk lijkt kun je dit aangeven bij je coach!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken