De Valken F1 op weg naar de….4e bekerronde!

Hallo allemaal,

De Valken F1 heeft de 4e bekerronde in de KNVB beker bereikt na een mooie overwinning op KGB F2. Alle kleedkamers bezet bij de tegenstander en kleden wij ons om in de mini sporthal. Hierna het veld op waar de fotograaf van Sportservice ons meteen vastlegde op de gevoelige plaat. Een korte warming-up en na het fluitsignaal op weg naar de goal… De bal op de lat en kruising van Björn was voor Morris het signaal om na een pass van Andries de bal laag in de hoek te plaatsen: 0-1!
Helaas lukte het ons niet om meer afstand te nemen voor de rust, het was zelfs KGB dat met een afstandsschot de 1-1 liet noteren.

In de mini sporthal limonade drinken en een Dextrootje. Ons strijdplan doornemen en weer op naar het veld voor de 2e helft. Hierin gaven wij niets meer weg en na een voorzet van Milan gaf Björn de bal in één keer de juiste snelheid, keeper verrast en een luid gejuich van de tribunes: 1-2! KGB probeerde nog van alles maar onze verdediging met Bryàn & Ryan en Niels op goal gaven geen krimp. Het was Morris die op aangeven van zijn neef nog twee keer op de lat schoot na een mooie aanval. Hierna verdienden wij een vrije trap na een overtreding op Wouter en gaf Milan de bal de juiste richting: 1-3.

Penalties nemen, handjes schudden met de tegenstander en scheidsrechter en samen hossend naar de douche!

Voor de volgende ronde zitten de volgende tegenstanders in de koker: Katwijk F1, Urk F1, IJsselmeervogels F1 of Vada F1.

Wij wachten de loting rustig af en richten ons eerst weer op de competitie.