Afra Groot neemt afscheid als gastvrouw

De laatste wedstrijd van Valken 1 dit seizoen, betekende het afscheid van Afra Groot als gastvrouw. Afra heeft jarenlang de gasten van het bestuur bij wedstrijden van Valken 1 ontvangen en op gastvrije wijze van een hapje en een drankje voorzien. Afra deed dit al in het oude clubgebouw, waar de bestuurskamer zich niet bijzonder goed leende voor een goede ontvangst van gasten, omdat de ruimte beperkt was en de wedstrijdformulieren en dergelijke tegelijkertijd ook moesten worden geregeld in de bestuurskamer. Maar de verzorging door Afra was altijd prima in orde.

In het nieuwe clubgebouw ontstonden nieuwe mogelijkheden. De huidige bestuurskamer leent zich perfect voor een representatieve ontvangst van gasten en de wedstrijdafwikkeling kan plaatsvinden in het aangrenzende bestuurssecretariaat. Dat gaf ook gelegenheid voor de formule Speciale gast van het bestuur, waarbij betrokkenen bij De Valken, vooralsnog veelal uit de sponsorkring, worden uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen en een leuk programma aangeboden krijgen van 13.30 tot 16.30 uur. In combinatie met de bestuursleden van de tegenstander en de scheidsrechter en elftalbegeleiding na afloop van de wedstrijd, heeft het gastenbezoek in de bestuurskamer daardoor veel meer uitstraling gekregen. Dit ook tot genoegdoening van Afra Groot, die van de nieuwe opzet erg genoot.

Nu vindt Afra het mooi geweest en gaat ze zich zondags richten op andere leuke dingen in het leven. Het bestuur dankt haar hartelijk voor haar inzet als gastvrouw voor De Valken, die met een langjarig penningmeesterschap in het verleden en beheer van de kantine sowieso al dik in orde was. Na afloop van de wedstrijd tegen HSV Sport 1889 werd Afra door secretaris Ron Laan, met wie ze al die tijd prima heeft samengewerkt, in de bloemen gezet en kreeg ze ook een mooie Valken-sjaal cadeau.

Het bestuur hoopt uiteraard in de aanloop van het nieuwe seizoen ook op een goede manier zijn gasten te kunnen ontvangen. Vrouwen (of mannen) die belangstelling hebben om hierbij te helpen, kunnen bij het bestuur navraag doen; het gaat om leuk en overzichtelijk werk. Binnenkort zal op de website hierover een apart bericht verschijnen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken