Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Berkhout

Het eerste elftal van De Valken wist met 2-0 te winnen en deed dat onder het toeziend oog van vijf speciale gasten van het bestuur. Guus Bosch, Jan en Vivienne Heddes en Hans en Gerie Appelman beleefden een gezellige middag in de bestuurskamer en langs de lijn, voorafgegaan door de bestuurspresentatie “De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”.

Doelman Paul Dalmulder was in zijn wedstrijdverslag zeer kritisch over de prestatie van het eerste elftal, maar het bestuur en zijn gasten langs de lijn telden toch vele pluspunten. Er was een respectvolle minuut stilte voor vader Nic Hand, die destijds een voor De Valken belangrijke en betrokken middenstander was in tijden dat nog niemand dacht aan webshops. Verder was het gezellig druk, de entourage binnen en buiten was prima, de punten gingen in de tas, een wereldgoal van Lennard Groot en wederom een jonge debutant in het eerste elftal (Twan Koster). Nou, dan kun je tevreden zijn hoor.

Vivienne Heddes kent Berkhout vanwege het domicilie van haar schoonouders op haar duimpje en was daarom een logische gast bij dit duel. Vivienne draagt het dorp en De Valken een warm hart toe. Zoon Joep is bovendien een gewaardeerd scheidsrechter binnen de club. Vivienne is uitvaartonderneemster en verbonden aan Yarden. Met het adagium “Ieder mens is bijzonder, ieder afscheid dus ook” zet ze zich in haar werk met grote betrokkenheid in voor mensen in moeilijke tijden.

Hans en Gerie Appelman keken in hun gastrol met een speciaal oog naar hun zoon Erik, een vaste kracht op het middenveld. Met hun Hubo-doe-het-zelf-zaak in Hem voorzien Hans en Gerie al jarenlang in een belangrijke behoefte. Venhuizers en Hemmers zijn doeners en dan is de Hubo aan de Hemmerbuurt een prachtwinkel van 500 vierkante meter zowel qua assortiment als service.

Guus Bosch was gast van het bestuur, terwijl hij zelf ook in het bestuur zit als voorzitter van de commissie jeugdvoetbal. Guus was bovendien nauw betrokken bij de bijzondere Bali-reis van de A-junioren. Deze keer ging het om de balsponsoring en dat doet ING al een aantal jaren op rij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken