Prijswinnaars Valken-selectie

Vorig jaar werden er een paar prachtige prijzen uitgereikt. Alle trofeewinnaars kregen een prachtig aandenken. Al deze prijzen werden gesponsord en ontworpen door onze hoofdtrainer Mario Kuiper.
De selectie is alweer volop in training, echter willen wij u deze nominaties niet onthouden.

 
Erik Appelman mocht zich vorig jaar ‘’Trainingsbeest van het seizoen’’ noemen. Met 89 trainingen was hij de koning van het trainingsveld. Een prachtige trofee en een paar lovende woorden waren het verdiende gevolg. Zal hij dit jaar wederom de titel pakken?
Lennard Groot, mocht zich vorig jaar ‘’topscorer’’ van Valken 1 noemen. Deze geoliede doelpuntenmachine die voor elke verdediging een nachtmerrie is, vond maarliefst 18 keer het net. Naar alle waarschijnlijkheid doet Lennard een stapje terug naar Valken 2, maar daar zal hij ongetwijfeld een groot aandeel van de goals op zijn conto kunnen bijschrijven.
Nobi Jonker werd vorig jaar uitgeroepen tot ‘’meest waardevolle speler’’ van Valken 1. Niet alleen binnen, maar ook buiten het veld was onze aanvoerder en tevens vers geworden papa, van grote waarde. Nobi doet ook een stapje terug en kiest ervoor om met zijn vrienden een balletje te trappen. Hopelijk voor de selectie bedenkt ie zich en loopt ie na 4 wedstrijden weer heerlijk achterin bij het 1e te ballen. Uit vertrouwde bronnen is hij om te kopen voor een stevige BBQ
Mathieu Boots werd tevens in het zonnetje gezet. De oud prof van onder andere FC Volendam, heeft besloten om zijn carrière te beëindigen. Hij heeft zoals u kunt zien de cirkel rond gemaakt. Deze prachtige trofee is gemaakt en gesponsord door onze hoofdtrainer Mario Kuiper. Mathieu was vorig jaar van grote waarde, regisseerde achterin als een echte veldmaarschalk, echter een zeurende kniekwetsuur heeft hem doen besluiten te stoppen. Hij houdt nu nog wel zijn conditie op pijl op een trapveldje ergens in Grootebroek.
Ook ging er nog een prijs naar Edwin Visser. Hij ving gelijk 2 vliegen in 1 klap. En hij was topscoorder van Valken 2 en ook door zijn collega’s verkozen tot ‘’ meest waardevolle speler’’ van Valken 2. Edwin is weer terug op het oude nest na zijn avontuur op de Oosterbuurt. Gelukkig voor Valken en voor Edwin pakte zijn rentree geweldig uit. Ook een prachtige trofee, gesponsord en gemaakt door onze hoofdtrainer, als beloning voor zijn inzet van vorig jaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (18 jaar)
Niels Kool, 20-09 (42 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (14 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (20 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (20 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken