Valken 2 knokt zich leeg zonder resultaat………

Het blijft een terugkerend verhaal, maar vandaag was het wederom een triest verhaal omtrent het aantal beschikbare spelers.

Met de afwezigheid van zes spelers over de gehele selectie was het gevolg dat het tweede elftal moest leveren aan het 1e elftal en dat vertaalde zich in de namen Mark Dop en Rick Raven.
Wij daarentegen moesten een beroep doen op Camilo, Mark Borst en Niels Kool (de laatste twee alleen voor de tweede helft).

Zodoende hadden we bij aanvang wedstrijd 12 man waarvan Sammy licht geblesseerd aan de wedstrijd begon.

Dat Opa na 12 minuten uitviel met een pijnlijke achillespees, maakte het er allemaal niet makkelijker op, maar gelukkig hebben we dan nog altijd onze vlagger Chris Hoogland die dan ook zijn opwachting kon maken op de rechtshalf positie.

Ik kan een paar kantjes vol tikken en uitleggen hoe wij VVW probeerde tegen te houden, maar dat is vrij zinloos.
Valken knokte met alles wat zij in zich hadden, maar d.m.v. een penalty kwam VVW toch op een verdiende voorsprong…0-1.

Deze 0-1 werd de rust mee ingenomen en natuurlijk was iedereen er van bewust dat er met deze stand nog steeds een eventuele stunt te behalen was.

In de rust kwamen de heren Kool en Borst aanschuiven en werd de heer Kool direct ingezet vanwege het uitvallen van Sammy met zijn teruggekeerde blessure.

Na 15 minuten in de tweede helft werd ook de heer Borst ingezet voor de moe gestreden Camilo……..

De wedstrijd werd wel meer een wedstrijd en Valken voerde de druk lichtjes op en kreeg zowaar een 100% kans via Bart die helaas niet verzilverd werd…
Ook daarna nog enkele kleine kansjes, maar VVW bleef ruimschoots de bovenliggende partij.

Dat de wedstrijd op slot werd gegooid door een tweede penalty was wel zuur, maar terecht.
De wedstrijd kabbelde naar het eind en hebben we gedaan wat we konden in de positie waar we in verkeerden……..

Vermeldingswaardig is het optreden van Mark Borst want hij startte deze dag om 10 uur met Valken 3 tegen Woudia om vervolgens om 12:30 uur bij het tweede aan te schuiven voor een tweede helft tegen VVW 2 en als toetje schoof hij ook nog om 14 uur aan bij het eerste elftal tegen Hauwert!!

Mannen, volgende week vrij dus alle pijntjes rust geven en op 23 november er gewoon weer staan om drie punten te pakken tegen Blokkers 2.