Dalmulder & Partners trotse nieuwe teamsponsor Valken 2

Valken 2 heeft vanaf dit seizoen een nieuwe teamsponsor: Dalmulder & Partners, een fullservice administratiekantoor met dienstverlening op het gebied van belastingadvies, consultancy en accountservices.

Dalmulder & Partners is in 2006 opgericht door Jos Dalmulder. Jos is in de ban van cijfers, mensen en sport. Op de website van het bedrijf brengt Jos zijn passie onder woorden: “Ik voetbal, zeil, loop hard en golf. Door te sporten blijf je fris en fit. Dat geldt zeker ook voor financiĆ«le zaken. Door de administratie up tot date te houden, cijfers constant te vertalen naar actuele mogelijkheden en kansen, blijft een onderneming vitaal. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat een bedrijf financieel gezond blijft. Sterker wordt. Samenspel, teamspirit en talent zijn daarbij sleutelwoorden. Ons werk en de sport hebben veel raakvlakken. Daarom sponsoren wij verschillende lokale sportieve activiteiten en evenementen. Zo maken wij ons hard voor de sport en tegelijkertijd tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid. Dat maakt de cirkel mooi rond.”

Op de website www.dalmulder-advies.nl is informatief en begrijpelijk onder woorden gebracht wat Dalmulder & Partners voor haar klanten in het MKB betekent. Aan Dalmulder & Partners zijn in totaal zeven medewerkers verbonden. Het bedrijf is gehuisvest in het voormalige klooster aan het Westeinde, waarin nog meer bedrijven zijn gevestigd.

Met op de achtergrond het indrukwekkende bedrijfspand aan het Westeinde is de selectie van Valken 2 met trots op de foto gezet. Gelet op de vastberaden blik van de spelers en coach, staat het team voor hetzelfde credo als zijn nieuwe teamsponsor: “Klaar om te scoren!”

Het bestuur dankt Dalmulder & Partners voor de sponsoring en hoopt op een mooie en langjarige samenwerking.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (18 jaar)
Niels Kool, 20-09 (42 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (14 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (20 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (20 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken