ACTIES NIEUWE HANDBALVELD IN GANG GEZET

Het zo vurig gewenste besluit van de Gemeenteraad om het handbalveld te verplaatsen naar de plek van het oude clubgebouw, zet De Valken opnieuw in beweging. Om aan de voorwaarde van een eigen bijdrage aan het project van 30.000 EURO te kunnen voldoen, zijn in dezelfde week dat de Gemeente haar besluit heeft genomen, direct allerlei mensen enthousiast bij elkaar gekomen om acties op touw te zetten.

Vanuit de vereniging worden leuke evenementen georganiseerd die niet alleen voor heel veel gezelligheid en binding in onze club en haar brede achterban zullen zorgen, maar ook geld gaan opbrengen. Op 16 april is de eerste topavond in de Roode Leeuw: een feestelijk ‘gemaskerd bal’. Op 18 juni stroomt de Roode Leeuw hopelijk opnieuw vol voor een sportveiling met hele leuke kavels waarop iedereen kan bieden.

Aangezien handbal bij De Valken traditiegetrouw vooral voor vrouwen en meisjes is, volgt er ook een speciale Ladies Night, te weten een Diva Bingo in de kantine.

En de jeugdleden krijgen eveneens een mooie kans om op enthousiaste wijze hun steentje bij te dragen via een speciale actie, waarover binnenkort meer nieuws zal volgen. Over de feestavond, veiling en Diva Bingo wordt de komende tijd verder bericht op de website van SV De Valken om iedereen goed te informeren.

Met deze acties moet het mogelijk zijn nog voor het einde van het seizoen het benodigde bedrag bijeen te brengen.

Enige handballeden hebben zich ter versterking aangesloten bij de sponsorcommissie die zich gaat inzetten voor reclameborden langs het veld. Zo spoedig mogelijk maakt de sponsorcommissie haar plannen hiervoor bekend.

En binnenkort komt de ‘commissie handbalveld’ met nieuws naar buiten met het eerste succes rondom de financiële steun voor de realisatie van het handbalveld.

Het bestuur streeft naar een weliswaar doelgerichte, maar tegelijkertijd relaxte aanpak. Natuurlijk moeten we erin slagen het beoogde bedrag bijeen te brengen, maar het bestuur vindt ook dat aan de genoemde acties veel plezier mag worden beleefd.

Met plezier en vastberadenheid kunnen we met elkaar vast en zeker een mooi resultaat bereiken. En als onze verwachtingen worden overtroffen, weet het bestuur daarvoor al een zinvolle besteding bij de aankleding van en rond het handbalveld. En het lijkt ook verstandig in die situatie wat reserve in kas aan te houden voor onvoorziene zaken.

Het bestuur heeft veel zin in de acties, voelt zich gesteund door alle initiatieven en merkt nu al dat het handbalveldproject volop leeft.

De realisatie van een nieuw handbalveld binnen de hekken van ons sportcomplex maakt het plaatje compleet en gereed voor de toekomst. Laten we er voor gaan met zijn allen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (18 jaar)
Niels Kool, 20-09 (42 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (14 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (20 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (20 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken