Valken-sponsoravond op 29 maart 2016

Het bestuur van SV De Valken nodigt alle sponsors van de vereniging van harte uit om de sponsoravond 2016 bij SV De Valken bij te wonen. De jaarlijkse ontmoeting tussen de club en haar sponsors belooft weer een leerzame en bovenal gezellige avond te worden.

De bijeenkomst is op dinsdagavond 29 maart 2016 in de kantine van de vereniging en sponsors zijn van harte welkom om 19.30 uur. Om 20.00 uur start het inhoudelijke programma en de afsluitende borrel.

Hoofdspreker is Eric Bakker.

Hij is adviseur met speciale aandacht voor familiebedrijven. Het familiebedrijf is de meest voorkomende ondernemingsvorm in Nederland en ver daarbuiten. Dit zijn veelal trotse en winstgevende bedrijven, maar bedrijfscontinuïteit en goede familieverhoudingen zijn niet vanzelfsprekend. Integendeel.

Eric Bakker gaat in op de vraag waarom sommige families met een bedrijf succesvol zijn en anderen schijnbaar altijd pech hebben. Als gedrag- en organisatiekundige neemt Eric ons mee in deze zoektocht,
toegespitst op het familiebedrijf, maar ook leerzaam voor ondernemers in een andere setting. Want: velen weten wat ze moeten doen, maar weinigen doen wat u na deze avond weet.

In aansluiting hierop houdt Anne Meester een presentatie over haar positie en ervaringen in het familiebedrijf Venhuis Communicatie Producties. Zij bespreekt tevens de omslag die haar bedrijf heeft moeten maken van traditionele drukkerij naar moderne communicatie. Ten slotte geeft Anne ons als lokale ondernemers nog een aantal tips mee. Hoe kunnen we door middel van communicatie onze omzet vergroten?

Verder is er uiteraard aandacht voor SV De Valken. Het bestuur zal een een korte update geven van de speerpunten van de ontwikkelingen op het gebied van de lokale sport, de accommodatie en de sponsoring.

Daarna is er ter afronding een “Meet & Greet” met de hoofdtrainers van de afdeling voetbal en handbal: Martin Glim en Jop van Lunen. Martin en Jop worden ten overstaan van de sponsors geïnterviewd over hun ambities bij SV De Valken. Ook de sponsors zelf mogen vanuit de zaal vragen afvuren op beide sympathieke sportliefhebbers.
Deze sponsorbijeenkomst wordt niet alleen een inhoudelijk zeer interessante avond, maar biedt ondernemers tevens een mooie kans om te netwerken in een open en gezellige sfeer.
Voor sponsors zijn hieraan geen kosten verbonden. Ook niet-sponsors hebben de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen voor de all-in-prijs van EUR 15. Na aanmelding op emailadres ron.laan@hetnet.nl wordt hiervoor een digitale factuur verzonden.

De sprekers op de sponsoravond met v.l.n.r. Eric Bakker, Anne Meester, Martin Glim en Jop van Lunen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken