Wijklopers gezocht voor Gemeenschapsveiling

SV De Valken doet mee aan de organisatie van de eerste Gemeenschapsveiling in Hem/Venhuizen/Wijdenes, als opvolger van de bekende Parochieveiling. Kort gezegd gaat het om een veiling ten behoeve van de gehele dorpsgemeenschap en de kerk, maar ook voor De Valken ligt een bijdrage vanuit de veiling in het verschiet.

Ook andere verenigingen doen hieraan mee. Het is dus heel duidelijk een gemeenschappelijk verhaal en niet een nieuwe Valkenveiling, dit ter vermijding van misverstanden. Het spreekt voor zichzelf dat De Valken als grote vereniging hierin zijn verantwoordelijk dient te nemen.

Het bestuur speelt in de organisatie van de Gemeenschapsveiling zijn rol, maar kan uiteraard heel goed de hulp gebruiken van leden en andere Valken-sympathisanten. Sterker nog, het bestuur rekent op jullie.

Het gaat in eerste instantie om 5 wijklopers vanuit De Valken. Men kan zelf een straat als keuze aangeven. Indien deze straat reeds voorzien is, wordt -rekening houdend met hun woonadres- een straat toegewezen. Het gaat om een overzichtelijke en relatief eenvoudige taak, die iedereen van 18 tot 80 zou kunnen doen.

Op 15 november 2016 is voor alle wijklopers een informatiebijeenkomst gehouden. Het bestuur komt graag in contact met personen die zich hiervoor willen aanmelden.

Help je club, help je bestuur en help het gehele dorp.

Geïnteresseerden kunnen zich melden op ron.laan@hetnet.nl of bij andere leden van het bestuur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken