Finn en Wim hebben mooie middag als Valken-kanjer

Hoi, ik ben Finn Stapel. Ik was samen met Wim Stegen vandaag kanjer van de week. Wij mochten één dag meegaan met het Valken elftal. We begonnen in de bestuurskamer, daar had de coach tegen het team gezegd hoe ze het beste het spel kunnen spelen. Daarna zijn ze naar de kleedkamer gegaan en toen gingen we warmlopen.

En toen begon de wedstrijd. Wim en ik mochten de aftrap nemen, we renden langs de tegenstanders heen en we passten over en Wim gaf een assist en ik schoot en ik scoorde! Toen ging het Valken elftal de aftrap nemen en wij gingen de wedstrijd kijken. We kregen allebei wat lekkers voor tijdens de wedstrijd. Wanneer de rust was stond het 2:0. Toen gingen Wim en ik tijdens de rust even latje trap doen, later begon de wedstrijd weer en kregen we nog wat lekkers en gingen de tweede helft in. Toen de wedstrijd was afgelopen was de stand 2:1. Gewonnen! Daarna gingen Wim en ik weer de bestuurskamer in en kregen we allebei een mooie bal met alle spelers namen erop en kregen we wat te drinken. En toen was het alweer voorbij maar het was wel heel leuk!

Finn Stapel en WIm Stegen krijgen van elftalbegeleider Piet Portegies een voetbal met handtekening van de spelers van Valken 1.