De Valken gaat samenwerking aan met sponsor hallo, – ICT oplossingen voor het MKB

SV De Valken en hallo, gaan een samenwerking aan waarbij het hallo, sponsor is met reclame bij de entree, het handbalveld en het voetbalveld, maar ook technische ondersteuning biedt bij de telecommunicatie en het internet van de vereniging in het clubgebouw. hallo, is hét landelijke platform voor gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare ICT oplossingen voor het MKB in Nederland. Zij zorgen ervoor dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en veilige Cloud oplossingen. Voor meer informatie is de website www.hallo.eu te raadplegen.

Thijs Paree en secretaris Ron Laan hebben inmiddels het contract voor deze samenwerking ondertekend. Het eerdere bedrijf van onze dorpsgenoot Thijs Paree, te weten New Media 2Day is opgegaan in hallo,. NM2D was al reclamebordsponsor bij De Valken, maar met het bedrijf hallo, wordt de samenwerking uitgebreid met ondersteunende dienstverlening. Overigens is een andere dorpsgenoot, Barry Wissink, als directeur ook direct betrokken bij hallo,. Thijs en Barry zijn daarnaast enthousiast betrokken bij de vereniging, vooral het jeugdvoetbal.

Aan de samenwerking met deze sponsor is een bijzonder element verbonden, iets nieuws voor De Valken. In het geval hallo, door de naamsbekendheid en contacten die in Valkenkringen worden verkregen, daadwerkelijk nieuwe klanten werft, staat er een extra sponsorbijdrage tegenover. De Valken is graag bereid het ICT-bedrijf via de vereniging onder de aandacht te brengen om de ‘win-win-situatie’ te bereiken. Na verloop van een jaar zullen de sponsor en het bestuur deze werkwijze evalueren en bezien of er een goede basis voor verdere samenwerking op dezelfde manier.

Secretaris Ron Laan en Thijs Paree van hallo, bij de ondertekening van het contract.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken