Schadenberg Groep hoofdsponsor jeugdvoetbal tot 2028

Als gevolg van de strategische overname in juni 2022 heeft Polytechniek vanaf 1 juli officieel de naam gewijzigd in Schadenberg Installatietechniek. Deze significante wijziging heeft geleid tot de vernieuwing en uitbreiding van het sponsorcontract met de jeugdteams van SV De Valken tot 2028.

Polytechniek was al jarenlang de trotse hoofdsponsor van de jeugd bij SV De Valken. Nu de naamswijziging op 1 juli officieel heeft plaatsgevonden, moesten de logo’s worden aangepast. Dit was een van de redenen om het contract open te breken en de samenwerking onder Schadenberg Groep voort te zetten. Op woensdag 4 september werd dit nieuwe sponsorcontract officieel getekend door Siegfried Kok, voorzitter van SV De Valken, en Ronald Bruins, financieel directeur van Schadenberg Groep. Dit tekenmoment markeert een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking.

De hoofdsponsor jeugdvoetbal is enthousiast over de mogelijkheid om de jeugdteams in nieuwe tenues te zien spelen, die trots het logo van Schadenberg Groep dragen. Ronald Bruins: “Deze nieuwe outfits symboliseren onze onwankelbare steun en onze passie voor de ontwikkeling van sportieve vaardigheden bij jongeren. Ook als Schadenberg Groep willen we maatschappelijk betrokken blijven in de regio en zetten we ons graag in voor de club en haar jeugd,” zegt Ronald Bruins. “We zijn verheugd om deel uit te maken van hun sportieve reis en kijken uit naar de successen die nog komen gaan.”

Valken-voorzitter Siegfried Kok sluit zich graag hierbij aan: “We zijn verheugd en trots met de lange-termijnverbintenis met Schadenberg Groep als sponsor voor het jeugdvoetbal bij De Valken. Daarbij past het motto van Schadenberg Groep, te weten ‘De toekomst bouwen we samen’, uitstekend bij de jeugd die bij De Valken voetbalt.”

Siegfried Kok namens De Valken en Ronald Bruins namens Schadenberg Groep tekenen het nieuwe sponsorcontract.

Trots wordt het nieuwe Valken-jeugdvoetbalshirt getoond.

V.l.n.r.: Ronald Bruins (financieel directeur Schadenberg Groep), Siegfried Kok (voorzitter De Valken), Richard Andriessen (algemeen directeur Schadenberg Installatietechniek), Ron Laan (sponsorcommissie De Valken) en Dave Hoogland (Schadenberg Installatietechniek)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (18 jaar)
Niels Kool, 20-09 (42 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (14 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (20 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (20 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (14 jaar)
Jente Dekker, 23-09 (19 jaar)
Elise Lakeman, 23-09 (18 jaar)
Chip Olivieira, 23-09 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken