Het 2e dendert door in de beker

Valken 2 heeft een goed vervolg gegeven aan hun deelname aan het bekertoernooi. In Bovenkarspel werd K.G.B. 2 met maar liefst 0-4 verslagen.

De wedstrijd begon in tegenstelling tot verscheidene publicaties om 11:30 i.p.v. 12:00. Hierdoor waren enkele Hem/Venhuizer supporters te laat voor de openingsfase.

Na even ruime een half uur spelen komt Valken op een 0-1 voorsprong. Mark Ruiter onderschept een breedtepass vanuit het midden en omspeelt de keeper.

5 minuten later wordt het al 0-2. Jos Dalmulder wordt met de rug naar de goal aangespeelt. Kapt zijn tegenstander uit en met een schitterende lob over de keeper weet hij het kruis te bereiken.

Na rust gaat Valken achterover in de leunstoel zitten. K.G.B. mag het spel maken, maar slaagt hier totaal niet in. Doelman Dekker hoeft amper in actie te komen.

Tien minuten voor tijd maak Jos Dalmulder aan alle Bovenkarspelse illusies een eind. Op een dieptebal van Frank Lakeman is hij net iets eerder dan de keeper en zijn punter belandt in de rechter onderhoek.

Tegen het einde wordt het ook nog eens 0-4. Een vrije trap van Marco Bakker, ter hoogte van de dugout belandt bij Jos Dalmulder. Hij rommelt wat en kan zo simpel zijn 3e binnentikken.

Een prima resultaat derhalve voor het 2e, K.G.B. 2 speelt namelijk een klasse hoger. Man-of-the-match vandaag was Jos Dalmulder.