Voorbeschouwing seniorenteams

Valken 1 krijgt in de eerste thuiswedstrijd Oosthuizen op bezoek. Na 2 nederlagen is Oosthuizen alom neergezet als degredatiekandidaat nummer 1. Valken wist vorige week zijn eerste wedstrijd in Spanbroek te winnen dus wij denken dat u op uw toto-formuliertje maar een 1 moet invullen. Een uitgebreide voorbeschouwing van Der Weisse vindt u bij het nieuws van gisteren.

Het 2e gaat in de derde wedstrijd op zoek naar de eerste 3 punten. Om half 12 spelen ze, na een gelijk spel en een nederlaag eerder, tegen LSVV uit Broek op Langedijk / Zuid-Scharwoude. Een lastige pot daar LSVV bovenaan staat na twee overwinningen. (4-0 en 2-1).

Het derde mag tegen SEW 4 proberen na een nederlaag (6-4) en een overwinning met 3-5 de aansluiting in de subtop te behouden. SEW 4 speelde in Nibbixwoud hun enigste wedstrijd tot dus ver. Tegen West Frisia Dp 3 kwamen ze niet verder dan 1-1. Onze voorspelling? Vult u maar een 3tje op het formulier.

Het 4e is vrij doordat hun wedstrijd is uitgesteld.

De helden mogen om 14:30 pas aantreden in Bovenkarspel tegen KGB 8. Net als Valken wisten de Kaalgeschoren biggetjes 1 wedstrijd te winnen en ging er ook 1 verloren. Het doelsaldo van +5 zorgt er voor dat KGB een plekje hoger op de ranglijst te vinden is dan Valken 5 (doelsaldo -2).

De veteranen komen volgens knvb.nl ook niet in actie. Zelf dachten wij dat ze wel degelijk dienden te ballen. Mocht dit het geval zijn dan spelen ze tegen hun leeftijdsgenoten van HSV.

En tot slot de dames. Na ook al een nederlaag en een overwinning spelen zij om 11:00 thuis tegen de meiden van Oosthuizen. En u raadt het al. Ook zij hebben 3 punten weten te behalen. En ook staan ze een plekje hoger dan Valken doordat ze een beter doelsaldo (0) hebben dan de dames van Valken (-2).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken