F1 wederom flink aan de positieve kant tegen medekoploper!

Ha die leesboppers,

Hier weer een verslag van de F-1-idols. Eindelijk weer eens wat tegenstand, uit naar MFC F2, de ploeg die het de laatste wedstrijden het beste heeft gedaan. De mannen waren niet zenuwachtig, maar toch wel benieuwd wat het zou worden. We stonden voor de wedstrijd een beetje raar te kijken. Er stonden maar liefst 12 geel-zwarten tegenover ons, wat zal dat worden? Wij met z’n achten tegen 12, dat zal toch niet? De coach gaf uitleg, de laatste weken heeft MFC een stormloop van nieuwe jeugdleden gehad. Ze worden in eerste instantie ondergebracht bij de bestaande F-teams totdat de KNVB nieuwe teams heeft ingedeeld.
De tegenstand was behoorlijk vandaag, maar tegen de schotkracht van de Valken konden ze niet op. De eerste helft werd (na 28 minuten) besloten met een 0-3 voorsprong, alle drie de goals van afstand, over de verdediging heen. De tweede helft begon als een speer, met Christian terug in de spits (1e helft op doel) werd de verdeding van de Medemblikkers 2 keer op rij snel verslagen. De, overigens uitstekend leidende, scheids vond het nog nodig MFC een penalty te geven, Bart was daarop kansloos, 5-1, MFC kreeg nog hoop, helaas voor hen werd er snel orde op zaken gesteld. Na twintig minuten was de eindstand bepaald op 2-8! Weer een klinkende overwinning. Bij de KNVB ligt overigens een verzoek om ons wat zwaarder in te delen, ik hoop dat het lukt. Willen we de mannen nog wat leren, moet er eigenlijk meer tegenstand komen.
Vorig seizoen stond de Blokkers ons in de weg, twee keer verlies, komende zaterdag komen ze bij ons op bezoek, we zullen kijken of we wat recht kunnen zetten!